Workshops

WORKSHOP: Co-creatie tekenen en schilderen
Duur 6 maanden, een dagdeel per week (€35,- per les).

We beginnen iedere les met bijpraten, koffie en thee met iets lekkers en spullen klaar zetten. We werken in een kleine groep van 3 a 4 volwassenen waarbij je veel persoonlijke aandacht krijgt.
Je werkt top down aan een zelfgekozen onderwerp op je eigen niveau. We kijken of het onderwerp haalbaar is en waar voor jou de uitdagingen zitten en waar je hulp nodig hebt. Indien nodig wordt je geholpen om nieuwe moeilijke aspecten van je schilderij uit te werken en schildert Anita met je mee. Hierdoor krijg je sneller inzicht hoe je dit kan aanpakken. Je krijgt informatie aangereikt over boeken, materialen, methodieken, technieken en eventueel theorie over kunstgeschiedenis en kunststromingen die verwantschap hebben met je thema. Je bepaalt zelf in hoeverre je geholpen wil worden en hoeveel je thuis oefent. Het is heel inspirerend om de ontwikkeling in het ontstaan van je eigen werk en van het werk van anderen te ervaren. Je leert hier van en brengt je op ideeën.

Schilder je al langer, ben je toe aan een verdiepingsslag en wil je een idee krijgen wat er voor jou allemaal mogelijk is dan nodig ik je uit om dit in een persoonlijk gesprek en aan de hand van een recent schilderij te bespreken.